Ай-й-й!

Ой не грай, не грай, сопiлко!
Душу вивернеш вiд болi!
Буде гiрко! дуже гiрко!
На землi в небеснiй долi!

Навiть скрипка не поможе!
Та й цимбали з ритму зб"ються!
Свiт на пекло нинi схожий!
Люди чорту продаються!

Ай-й-й! Чого iм не хватае?
Може з глузду посходили?
Може Серце не кохае?
Може зовсiм не любили?

Всюду грошi! грошi! грошi!
Скiльки треба вам богатства?!
Скiльки золота, хорошi?!
Щоб настало Царство Братства.

Чи оглохли ви з хрестами?!
З Богом мук всiх i страдання?!
О Кохання! О Кохання!
З золотими Небесами...


Рецензии