***

Вона сяє з фотокартки
Посмішкою милою,
І вуста ті причаровують
Якоюсь незрівнянной силою.

У профіль красуня стоїть
І погляд той скритий від всього.
МабУть,вона думку таїть,
Як «Інфанта» у Вороного.

Як волосся чорняве в контрасті
З білими квітами фону,
Так в ній пристрасть і ласка
Злилися не випадково.


Рецензии