Перша вчителька

Перша вчителька, ти дітям матір друга,
Із ними ти од ранку до темна.
Хоч весело тобі, чи в серці туга,
З дітьми ти лагідна і зовсім не сумна.

А діти серце твоє щироє відчули
І за тобою на край світа ладні йти.
Всі чемні стали, пустощи забули,
Тебе не можуть діти підвести.

І вранці тебе першою вітають,
Бо ти тепер для них і Бог і цар.
І кожне твоє слово пам”ятають,
Ти вчитель - серцем, а то божий дар.

Тебе вітаєм з святом професійним,
Хай щастя не мене твій рідний дім.
Прибуток хай завжди буде надійним,
Здоров”я, радощив, в твоїй родині, всім.


Рецензии