Я вважаю...

Як тільки почую у ефірі фразу *я рахую, що...*,
То відразу розумію, що з *западэнцем* маю справу я...
Касир рахує гроші у себе у касі... Та ще...
Рахує мої гроші моя кохана... рідна жінонька моя...

У українськой мові слово є *вважаю*...
Так кажуть, коли хочуть висловити точку зору (зрения) свою...
*Вуйки з полонини*... чи то ви - словаки... мад'яри... чи - напівполяки?...
Навіщо ви так поплюджете мову... співучу, солов'яную свою?...


Рецензии