Дружба...

Заснула втомленно схилившись
в кваритирі ніжно-ніжно спиш
як ангел на землю спустившись
спи дорогесенька малиш

твій сон оберігати буду
всю ніч ми разом ти і я
кохання наше не забуду
ми були разом як сімя

це все було але минуло
ми друзі. друзі назавжди
кохання наше угаснуло
але ми разом йди сюди

красиво віршик починався?
романтика.любов.слова.
я краще другом позостамся
бо той хто був.тепер нема

ми разом завжди кращі друзі
життя готові положити
не йди на нас - схопиш по пузі
МИ ВІЧНО БУДЕМ ЖИТИ!!))


Рецензии