Ангел

АНГЕЛ-ОХОРОНЕЦЬ )))
Стоїш і плачеш на дорозі
і сльози капають з очей
і душа твоя в тривозі
від не доспаних ночей

ПРИСПІВ
Не плач...не журися
він не гідний тебе
до мене прихилися
і журба пропаде

Я ангел і ти моє диття
мені тебе дали за те
тяжке в мене було життя
та серце в мене золоте

ПРИСПІВ
Не плач...не журися
він не гідний тебе
до мене прихилися
і журба пропаде

посміхнись і не здавайся
в місті цім не залишайся
розпочни нове життя
йдемо разом в майбуття))

ПРИСПІВ
Не плач...не журися
він не гідний тебе
до мене прихилися
і журба пропаде


Рецензии
нет. я к сожалению украинский не знаю но по мелодичности Ваше стихотв. очень понравилось.
Спасибо

Даниэль Зорчин   06.10.2011 23:33     Заявить о нарушении