Зорепад

                присвята моїй любій доні


                цей вірш отримав перше місце в конкурсі для батьків
                від журналу "Пізнайко"






Передзим’я. Старий-Листопад

Кволий, труситься...

               Крутиться світ.

ЗореНіч... ЗореРух... Зорепад…

Леоніди летять – ЗореКвіт,

 

ЗореДиво! – Дивуюсь, дивлюсь;

Поміж тисяч малих тих свічад

Є й  моє… Тихо Богу молюсь –

«Зустріч нам подаруй в зорепад!..»

 

Час минав… От і Спас на порі!

Пахнуть яблука, мед…

              ЗореНіч!

Персеїди палають вгорі –

Сотні  Богом запалених свіч.

 

При надії, пильную на мить

Чудотворення, вгору дивлюсь …

Зірка просто в долонях горить!!!

Дивородження!..

             Богу молюсь…

 

 

11.11.2010


Рецензии