Диво сталось

Подих… Шепіт…Вечоріє…


Зірка перша сповістила –


Диво сталось! Народила


Сина Божого Марія –


Світло світові й надію!...


Свято! Сяєво!..


       Зоріє!..



написано та опубліковано в блозі 05-06.01.2011
(ілюстрація - авторська витинанка "Різдво")


Рецензии