Дитинство

Був світ безмежним і чудовим,
Мить невловима – вічність ціла,      
Небес та сонця тиху мову
До лук, озер я розуміла.

Світ зачарований, широкий,
Неначе книжку, я читала,
Побожно сторінки гортала…
Дитя, пізнайко яснооке!..


Рецензии