Хатлар язам

Хатлар язам Хатлар язам.
Хатлар язам сина.
Союлэрем барып житсен.
Хатлар аша сина.

Эллэ сагну житкэн мина.
Ямансылап торам.
Эллэ сагну эллэ эрну.
Йорэгемне торгэн.

Эллэ тормыш, эллэ язмыш.
Телэклэр чабышы.
Эллэ ходай мина биргэн.
Мэхэббэт сагышын.

Эллэ ходай йозе тошкэн.
Юлларымны ачкан.
Эллэ сина буйсынырга
Минга гына кушкан.

Сине мина Ходай бирер
Эле насыйп булса.
Кирэк сюзлэр вакытында
Табып кына булса.

Хатлар язам, хатлар язам.
Кунелемдэ гел син.
Хатлар язсам,хатлар язсам.
Кунеллэрем булыр кин.


Рецензии
Чудные стихи, Фаниль... хотя я не понял ни слова! Рецензия-шутка!
Благодарю за интерес к моему творчеству! С надеждой на общение - Валерий Марро.

Валерий Марро   05.10.2011 16:48     Заявить о нарушении