Все-таки люблю тебе я, милий

І все-таки люблю тебе я, милий.
Я зрозуміла: лише до тебе серце лине.
Тільки ти, як промінь цього сонця,
Зумів достукатися до мого віконця.

Я щаслива, бо поруч- тільки ти.
Сумую я без посмішки твоїй.
Я всі свої малесенькії сили
Зібрала, щоб сказати це, мій милий...


Рецензии