Ти бачила?

Ти бачила як сонце сходить?
 Як грають промені в очах?
 Коли з тебе він їх не зводить.
 Коли рука в його руках.
 Ти чула ніжний шепіт вітру?
 Ти чула дзвін роси в траві?
 Ранкову пісню солов'їну,
 Його з помилками вірші?
 П'янким квітневим ароматом,
 Змішавши всі свої думки.
 Хвилини разом були святом,
 Салютом зорі- вогники..
 Але ти бачиш зовсім інше.
 Красу зірвала нагота.
 Порок і похоть. Більше,
більше.
Інстинкти душать відчуття.
 Інтимність кинута на площі.
 На посміх п'яної юрби.
 А в серці тільки вітер свище.
 І очі. Мертві і пусті...
 Ти бачила як сонце сходить.
 Як грають промені в очах.
 Коли з тебе він їх не зводить.
 Коли рука в його руках.
 Ти чула ніжний шепіт вітру.
 Ти чула дзвін роси в траві,
 Ранкову пісню солов'їну...
 Всеж є щось краще у житті.


Рецензии
Дуже сподобалось, Іване! Все ж-таки наша рідна мова дуже співуча. З теплом моєї душі!

Елена Стёпина Стратович   29.09.2011 16:50     Заявить о нарушении
Спасибо:) Да, язык красивый очень. Ток знаю я его слабо для стихов. Я ж с Донбаста. Трудно писать:(

Иван Смишко   29.09.2011 18:17   Заявить о нарушении