Багрянцем гра ос нь золота

Багрянцем грає осінь золота,
В чарівні шати одягла діброву,
В повітрі –  «літо бабине» літа,
І промінь сонця пригріває знову.

В полях, в садах  збирають урожай;
Та ніби жаром загорілась горобина…
Ще тиждень-два побуде гожа днина,
А далі – листопад, дощі, печаль…

І сум, за тим, що так бентежить Душу…
Воно майнуло ген – не повернеш…
А я вперед іти й дивитись мушу,
Осінній шарм в полон бере мене,
То лагідно, то міцно обійма,
А що попереду? – Попереду Зима,

18. 09. 2011р.  Дмитро Демуз


Рецензии
Красивое стихотворение и немного грустное.Осенний шарм в полон берет меня....
Очень хорошо,очень нравится!!!!! ,Дмитро.

Людмила Шахурдина 2   03.07.2013 11:08     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.