Спинити кров

Спинити кров

Твій ворог прямо за спиною,
Ти відчуваєш його страх
І пильно дивишся вперед,
Де кров спинити ти не можеш.

А інші падають убиті
З обличчям кволим і сумним,
Тебе чекаю у пітьмі,
Де ніж не змитий повен крові.

І руки все тремтять у мене
Сьогодні я тебе знайду,
І буде смерть зі мною разом
Косою різати усіх.

Спинити кров свою не зможеш
Тож відступись і будь покірним,
Твій ангел злиже гірку кров,
А я спиню твої страждання.


Рецензии