Про депутатство...

Народе наш,немає сили,
яка могла б твій дух зламати,
та заведуть всих до могили,
христопродавці-депутати.

Вони давно свій "хрест" змінили
на іншу віру - віру в гроші,
без цього їм життя не миле,
і в муках просять: Дай нам Боже!

Дай Боже більше,дай украсти!
Дай взяти те що неможливо!
дай нам в політику попасти,
щоб за базікання платили!

Дай нам без всякої затрати,
отримати в житті побільше,
в людей останнє відібрати,
нехай їм буде тільки гірше...

Будують церкви і мечеті,
щоб відмолили їм гріхи,
щоб Бог простив їх перед смертю,
і дав життя на всі віки.

Так,Бог прощає тих хто просить,
і воздає всим за діяння...
Коли вже ми почуєм : Досить!,
Не буде більше вам "В останнє"!


Хай всим воздасть вже по заслузі,
не десь у пеклі - на Землі,
щоб і на нашій "чорній смузі",
зявилось кілька "світлих днів"...



 


Рецензии