***

Любіть Батьківщину,
мов з’явлену на світ дитину.
І в полі кожен колосок,
у лісі чисте джерело.
Як Ленін партію любив,
а потім в Мавзолеї жив.
Погані глядачі – завісу,
Коля Герасимов – Алісу.
Як музиканти – світ пісень,
Бабусі літні – сухий пень.
Як трактористи – самогон,
а їхні діти – покемон.
Як гуманоїди – літати,
а алкоголіки – бухати.
Всім чистим серцем знай, людино:
не вибирають Батьківщину!


Рецензии