***

        Я ПОСТАРІВ- ЩЕ ВЧОРА , А ВЗАВТРА - Я ЗАВМЕР
СТРУНКА МОЯ ХОДА О ДУМИ СПОТИКАЛАСЬ
НА ВИГЛЯД ХЛОПЧИК БУВ, В ОЧАХ-ПЕНСІОНЕР
НІ! НЕ СПИТАТИ ВАМ, ЩО З ТИМ ХЛОПЧИНОЙ СТАЛОСЬ...

І ЗАГУБИВШИСЬ В МРІЯХ, ВТОНУВШИ ВІД ІДЕЙ
ЖИТТЯ МОЄ В ЯРМІ ТА КАЙДАНАХ СТУПАЛО
У КРОКАХ ВІЛЬНИЙ БУВ,ТА ПОСТУПИ- ЯК ГЛЕЙ
НІ!НЕ ДІЗНАТИСЬ ВАМ ,ЧОМУ Я ЖИВ ТАК МАЛО


Рецензии