***

Таке бува лиш наодинці
На безименній полонинці

Спочатку-в присмерку буває
Коли як Сонце зотліває

Потім буває-на світанку
Коли зникають зорі в танку

А ще буває вдень, лишень
Коли ти не проспав той день

А ще - коли змарнуєш ніч,
Тоді й осягнеш всю велич

Тоді й в "прозріння", таке буває
Оте насіння проростає

Як прийметься-хоча б зернина
Нова Людина вже покидає полонину

Стане добріша до всього навкруж
Та до людей зліша чимдуж

Й таке буває...


Рецензии