Чому ми бiднi? - Бо дурнi!

В важливі для життя моменти,
дурні були несчасні люди,
їх посилали на багнети,
багаті прихвостні Іуди.

І ті як вівці йшли на смерть,
залишивши дітей і рідних,
а щоб сказати дружно : ГЕТЬ!-
Цього не можуть люди бідні.

Чому ми бідні? - Бо дурні!
Бо думаєм: за нас хтось зможе!
І в цій ненависній війні,
"один у полі" переможе!

Нажаль у цьому "полі брані",
не в силах встояти один,
не йдіть ви сліпо,мов барани,
а зрозумійте хто і з ким.

Бо цим "панам" на вас плювати,-
лиш за своє добро воюють,
потрібно  всих вже розстріляти,
за те що так народ мордують.

За те що Ненька Україна,
замість того щоб процвітати,
перетворилась на руїни,-
Всим "паничам" пора за грати...


Рецензии