Набридаэ

Набридає день  нудотний, гірка кава, пиріжки,
Набридають дивні люди, набридають і дурні,
Набридає хрін вассабі,набридають хіяші,
Набридає борщ зелений, набридає від нудьги.
Ну а що ж робити треба ну якщо чоловіки
Гострі наче хрін вассабі, теплі як вареники,
Але таки набридають, бо живуть як слимаки?


Рецензии