Мэтрушкэле чэй

  Мэтрушкэле чэйлэр эчкэн саен,
  Сине исемэ тошерэм.
  Уйларымда, яшьлегемэ кайтып,
  Ян,адан сине сагынам...

  Мэтрушкэле чэем шундый тэмле!
  Лэкин, син юк яннарымда.
  Йорэккэем куптэн онытса да,
  Ж,аным, нигэдер, сагына...

          05.03.2008


Рецензии