***

ЛИСТОПАД

Примерзлий пломеніє сад;
Настала тиха тепла осінь.
Почався справжній листопад,
Вже й холодніша неба просинь.

Листок осінній золотий
Зірвався раптом з гілки вітром
Й поволі вниз летить легкий,
Погойдуючись у повітрі.

Ось ще летить листок, і ще,
І в трепетанні негучному
Вже ллється золотим дощем
Й повільно оголяє крону.

На травах килим дорогий,
Осінні пахощі в повітрі,
І полиновий сум гіркий
Розноситься по світу вітром.

15.10.2010р.


Рецензии