вам потр1ен бог

вам всім потрібно мати людину
яка б вас розуміла
яка б вас любила
піклувалась дорожила
цінувала цілувала
у повню вила
мов самотній вовк
вам всім потрібна людина
яку б ви знали
робили власноруч
виховували кидали
об землю
викидали геть
ви всі потребуєте мати людину
яка була б з вами
поруч
завжди
вам всім потрібен бог


Рецензии