У Ки в ос нь

у Києві осінь.
вітер співає у трубах.
Асфальтові сняться зимові сни
а я все шукаю ті рідні губи,
котрі допоможуть дотягти до весни.

у Києві осінь.
Дощі стукотять по шибках.
У посмішках наших менше тепла.
нам важче зізнатися у власних помилках,
ніж розділити цей всесвіт на два.

у Києві осінь.
У Харкові - сніг на дорогах.
затерті до болю шукаю сліди.
я все ж пам"ятаю розмови на сходах,
коли нам хотілося світла й води.

у Києві осінь.
нічні поїзди від"їжджають
перони в істериках люто кричать
мені залишилось мовчати безтямно
бо слово "кохаю" не можу сказать.


Рецензии