Сурми

Сурми

Сурми заграли.
Відгомін лунає.
Хвилі несуться під небом.

Здається що розтягаються клубки диму
та окуповують широкі простори
понад висотами гір
за далекими горизонтами видіння мого...

То сурми прощальні.
Зі Сходу на Захід, вони грають --
Остальні акорди гудять немов грім!..
А люди тремтять... Ось кінчається вік!..

Все минуло... А це наш відеокліп.
В нім записані наші події та мрії...
-- І ось чую я сумні пісні. Чи ... то, ні?..
Змішалося все! Ночі перевернулися в дні.

А під діапазоном не вкладаються
ні автофільтри, ні будь-які речі сумні...
Тож під сурми танцювати -- хоч-не-хоч,
від раннього світанку аж до
пізньої ночі, будемо всі разом ми!..

Хвилі несуться під небом.
Під небом чужим, не під нашим.
Линуть фанфари з небесних картин!..
Там вітер не віє як вітер.
-- Як блискавка сяє... Із сонцем гуляє.
Як море шумує й вітає наново весь світ!..

-- Мій привіт!
Тому й сурми заграли
Напевне, дати їм гідний отвіт.


Рецензии