Povol ni

Sarkastick; povol;ni nut;
Sn;t o n;rodn;m hnuti
Co zm;n; realitu
P;inese stabilitu
P;ivede n;s ke ;t;st;
Zbav; n;s t; pov;sti.
Uvolni od nen;visti
k zam;stnavateli.
 
Zat;m je realitou
Kruta nestabilita
Ta otrock; spole;nost
Snad bude tady v;cnost
Do;kat se lep;;ch dnu
M;;eme jen ve snu
Pravidla na;e hry
Pon;kud ne jasny
 
Cht;l by jsem v;m popsat n;; ustav
Kter; funguje podle gusta
Jedin;ho ;lov;ka
Uva;ovan; kter;ho mn; ;asto vylek;.
 
Zde nefunguje pr;vo
A ;;dn; dob;e mravy
Je v;m tady na nic
ka;dodenn; nesmysly
Snad nemaj; hranic.
 
Dob;e a ;patn; span;
A ob;as m;s;;ky
;;di tv; zam;stnan;
A v;echny zdej;; kr;l;;ky.
 
Kam cele to sm;ruje
A jestli bude lip
Fantazie funguje
A cele tohle vtip
Neberte ten vr; v;;n;
Vet dob;e v;te vy
Bereme to kur;;n;
Co na to ;ekne; ty?


Рецензии