***

Прарвiся халодным
Калючым
У пяшчотную безну
Кахання…
Давай!

Лiмонныя стужкi
Закруцiм…
Няма больш i звестак
Апальных.
Бывай!

Твае срэбна-белыя
Словы
Асыпалi снегам
Да долу…

Тралейбус прапусцiм
Чарговы,
I безнай, i смехам
Да дому.


Рецензии