Пригласительный билет

На белорусском языке

Запрашальны білет на першы Багушэускі раённы фестываль моладзі (1956 год).
Дарагі таварыш!
Залацяцца бярозы і клены,
У блакіце асенняя даль.
Гэй, таварыш, прыходзь на раённы,
На вяселы, на наш фестываль!
3 райцэнтрам сягоння, на узлессі
Толькі сонца разгоніць туман,
Загучаць маладзежныя песні
I зайграе вяселы баян
Будзе танцаў і песень багата
Пра каханне, пра працу і мір
Дык прыходзь жа, таварыш, на свята
I актыуны удзел у ім прымі.
Праспявай, каб заслухалісь людзі,
Праляцід стомятроўку стралой!
I тады па усіх правілах будзе
Першы прыз заваёван табой.


Рецензии