***

Чи можливо прожити без тебе?
Коли вже оселилася в серці,
Коли ти – це смертельна потреба,
І душі моїй мила, як сестра…

Ну, це, мабуть, є можливо,
Це можливо, бо хлопець – він сильний!
Кігті тигра і лев’яча сила –
Це дари, що вартують «Спасибі»!

Сильні духом нащадки Адама
Перед жінкою можуть упасти…
Дике серце, що жінці віддане,
Чи осягне омріяне щастя?

Чи вартує прожити без тебе,
Коли вже оселилася в серці,
Коли ти – це смертельна потреба,
І душі моїй мила, як сестра?!


Рецензии