Iнодi..

Іноді здається,що серце,як камінь.
Не б`ється,не відчуває кохання..
Лише погляд єдиний, крізь сіріючі будні,
Здатен зруйнувати часи скрутні.

Іноді,сльоза виривається з серця.
Але вона не довго буде текти.
Коли ти мені усміхнешся очима,
Вона геть зникне з моєї щоки.

Іноді,мої бажання безсилі
Проти щоденних,нецікавих подій
Я можу зробити 2 кроки назустріч,
Якщо я дійсно потрібна тобі..

Іноді,мариво до мене озветься
У нього очі твої - так і знай! 
І не потрібні мені скарби світу,
Коли життя з тобою для мене – це рай.


Рецензии