25. 09. 2011

Кисень закінчився.
Сонце згасло.
І ми всі впали так низько,
що зникло бажання
жити далі.
Постдепресивність,
тяга до самогубства,
губить усвідомлення
ницості й незахищеності.
Давай зникнемо.
Намалюємо власний світ
Фарбами незакінченості.


Рецензии