Кому?

Кому воно треба,
Що в тебе депресія,
що ніч - то жахіття
й бажання втекти
подалі від світу
й забути.
Кому це цікаво,
що право на помилку
є. І можливі похибки
у словах,
що тебе мучить страх,
як спрага у понеділок,
що сонце згасає у тебе
в очах.
Кому ти потрібна
з проблемами у голові,
душі, серці,
що туди можна вдертися,
насмітити і просто піти,
навіть не зачинивши двері.
Кому воно треба,
що день для тебе як ніч,
а кожна ніч -
персональний кінець світу.
Й нема куди подіти себе
від незрозумілого бажання
втекти
подалі.
Бо й справді, кому воно треба.
Всі сам на сам
зі страхами, тарганами
й проблемами.


Рецензии