24. 09. 2011

Осінь набирає обертів.
Місто в депресії.
Геометрична прогресія думок
І незрозумілих дій.
Знищення канонів поведінки.
Наші вчинки дикі,
Були-зникли бажання,
мрії, прагнення.
Тепер це не потрібно.
Зайве викреслимо.
Залишимо найважливіше,
але таке ж непотрібне
іншим.
Осінь набирає обертів,
скоро вдарять морози.
попросимо у них витримки.
Нам, як завжди, відмовлять.
Відновляться безсонні ночі,
проспиртовані наскрізь сни.
А там рукою подать до весни.


Рецензии