Осмислення...

Людина не може себе осмислити, без самого себе!!!
Так, це вірно. І тому все життя, все своє життя намагаємося якомога  більше зрозуміти сутність нашого існування. Ми також дуже часто думаємо, що ми можемо все, але якщо подивитися, то фактично нічого з того, що ми можемо ми не використовуємо. Вихід – просто живи, і не ламай голову над складними питаннями, вирішуй швидко, кохай ніжно, цілуй повільно, будь собою…просто запам’ятай, що ТИ це виняток з усіх правил!!!


Рецензии