All, what we have knew in the past. it s all our f

Ось цими  словами… все.. і починалося…кохання, пристрасть, палке жадання….печаль,відчай, нещастя!!!
Господи…!я відчуваю це, я відчуваю тв…. Подих ,руки, котрі так сильно мене обіймають, я відчуваю биття тв… серця, я приліг і  це мене заспокоює , мені подобається коли ти підходиш , твій аромат, робить мене неймовірно затьмареним, я лижу і подумки згадую про тебе, ту скажену ніч коли ми зустрілись)))Я навіть згадую. Ті погляди якими ми зустрілись !Коли наші руки вперше доторкнулись один до одного. Тоді я зрозумів ,що мені потрібно відчувати тебе , бачити…присмак твоїх губ, дотик рук, так!!Блаженство моє! Все це таке неймовірне ,як і ти! Ти говориш, що любиш ,я чомусь не вірю, хоча дуже хотілося б) Я розумію, що це не можливо. Хоча мені знову і знову приємно це чути від тебе. Бодай хтось , намагається мною заволодіти. Тож ти можеш радіти  - тобі це вдалося)! Моє серце є твоїм. Що робити тепер? Я залишаю тебе …чи  побачимось ми???О, господи твій погляд він такий водночас різкий та звабливий!!! Коли ти поряд,я готовий буди тільки для тебе і все! Кохання моє ти навіть не розумієш, що діється в мене в середині. Я кричу, палає вогонь, котрий горить коли тебе не має поряд.
Що робити ??? Хочу бути  з тобою. Я тебе кохаю!!!


Рецензии