Сам жити не можу

Сам жити не можу

Не шукайте мене там де я бувати не можу.
Я спостерігач хати своєї... Сам жити
Без дому, без смачного сніданку
та без ранішнього вітання.

Нема як мені почати
день роботи --
День кар'єри до змагання!

Навичок своїх робітків
-- недорічно розумію так,
виконую ідеологічно...
Такий є мій крах!

Ренесанс є перехідний.
Мікеланджело був свідок цього
Нині, демонтаж основ базових
посвідкуєм ми. А де що, із них
може разом -- ти і я, й оновим!..

Всіх вітаю
-- кого знаю
і тебе, що навіть думок моїх
ти не доторкався...

Будь-яка інша комаха,
в моїм дусі була більш ніж ти.
Тебе не знав я... А з комахою
я щоденно спотикався!
Не шукайте мене там де я бувати не можу.


Рецензии