Якби знайти такий краечок свiту...

Якби знайти такий краєчок світу
де б заховатись було можна від людей,
щоб душу заспокоїти й трохи відпочити
від тих безглуздих і німих ідей.

Щоб заховатися від поглядів байдужих
Й поринути у власний світ думок
Безсилих та водночас дужих,
Спроможних викликати шок...


Рецензии
Ти любий друже мій, так довго не блукай,
У себе в Серці ти його шукай)))))
(Обожнюю твої вірші Макс!!!!!=))

Татьяна Деркач   07.03.2014 22:49     Заявить о нарушении