Як мае быць

Табою тайна ганарыцца
Заўсёды крочыць на спатканне
Табе ён піша ноччу вершы
Пра позняе сваё каханне.

Ён без цябе амаль загінуў
Як стары дзік на паляванні
Пакуль цябе ён не спаткаў
І не спаткаў сваё каханне.


Рецензии