Страх

Страх впасти в польоті 
вдаритись, влетіти в кому
І жити "духовним" овочем,
беземоційно й безвільно
в божевільному світі
божевільних людей та ідей.

Страх обрізаних крил
й неможливість злетіти,
й залишитись тут на землі.
Хочеться вити від розпачу,
пити вино, заглушаючи біль.

Страх невчасно спинитись
на життєвім шляху.
Мовчки різати нитки
й рубати гілля на якому сидиш,
бо нема, що сказати,
бо нема куди йти.

Страх невпевненості, незавершеності,
неспроможності,
недосконалості.
Страх забути тебе
і убити себе,
випускаючи смерть у легені,
у мозок, у серце
повільно й спокійно.

Страх піти й не прийти.
Страх води й темноти.
Страх згубити себе,
Страх тебе не знайти
в інших наших життях.


Рецензии