Т рэл оронhоо л юумэн гы

Т;рэл оронhоо ;л;; юумэн ;гы.
Дэлхэйн ямаршье зэндэмэни хэрэгг;й,
Бусаха тоонтог;й.

Yрх;;р гараhан утаандал х;нэй наhан.
Эрью м;шэндэл адли аянша заяа,
Тогтууриг;й.

Нютагайм арюун агаар аршаан мэтэ.
Бурин-Хаан баабайм эмшэлхэ
Дохолон з;рхым.

22.09.2011


Рецензии