Тормошыбызда хэзер рэхэт

Берсенэ генэ гашыйк булдым.
Берсенэ генэ таяныч калдым.
Берсен генэ яратып.
Мэхэббэтне безнен уяттым.

Уяттым, кузэттем.
Бозылса тозэттэм.
Абынып егылса кутэрдем.
Юлларны доресен курсэтеп.
Тормошка ойрэтеп озаттым.

Куп кенэ елларда йордек.
Белмэгэннэрне куп курдек.
Ныгып барды безнен мэхэббэт.
Тормошыбызда хэзер рэхэт.


Рецензии