***

до весни давай заховаємось в теплі шалики,
відключим мережу і телефони.
зустрінуть нас темні й вологі хмари,
але ми від них втічемо до дому.

до весни давай закохаємось один в одного,
бо взимку так дуже потрібно тепло.
будемо грітись з тобою прохолодою
в парку, квартирі, вокзалі, метро.

до весни нам потрібно триматися разом:
по одинці не вистачить сил пережити
ці морози й сніги. будем грітися газом,
якщо буде достатньо грошей заплатити.

до весни ми будем сидіти під ковдрою,
по черзі робити на двох одну каву.
або твій, зелений без цукру, улюблений.
головне: до весни протриматися разом.


Рецензии