Зачекай - song

Зачекай мене по весні,
Я так довго йшов до тебе!
Вчора бачив тебе уві сні:
Танцювала з зірками у небі…

Приспів:
Ти там в польоті,
Я тут у гратах!
Нехай, літай свободо,
Але!
Не зламай наше кохання!

Стільки простіру щоб долетіти,
Стільки часу впало між нами!
Зачекай мене по весні:
Я впаду під твоїми ногами!


Рецензии