новий рок

зима настала:грип,таблетки.
ранок:коледж,теплі шкарпетки.
соплі на конспект,серветки.
потім вечір,серіал ранетки.
серце б'ється знову тихо,
в серці мому знову лихо.

позвони ти мені,
я чекаю тебе.
холодно цієї зими,
врятуй мене.

дешево,вино,сигарети,дим,
жора,дізел,сєрий і я.
засніжений цвинтар,буду бухим.
в зимі сніг на весні сміття.
тобі подобаються круті хлопчаки,
скейтери,емо,хули й гопи.

подзвони ти мені,
я не буду злим.
врятуй мене собі
і вітаю з РОКОМ новим.


Рецензии