Я хочу до тебе -пiсня-

Я хочу до тебе,
Як зорі до неба.
Життя - то є чудо,
було так, і буде.
А десь літаками
понад океаном
літають кохані,
такі незрівняні.

Приспів:
Милий, чекаю тебе я вже вкотре.
З неба коли ти до мене зійдеш...
Серце палає... Очі вологі.
Де ти живеш і коли ти прийдеш?

Далекі країни,
і голос твій лине
крізь час і крізь простір
у мій телефон.
А очі знайомі -
такі невідомі.
Найбільше бажання-
торкнутись долонь.

Приспів - 2р.

липень,2010р.


Рецензии