неудовлетворённость

неудовлетворённость собой
не даёт останавливаться
на достигнутом…
но она же
порой
становится так невыносима,
так тяжела…
тянет за ноги ко дну…
и единственное,
что успокаивает –
ты всё же
ещё не стал тем,
что никогда не тонет.

подстрочник:

незадоволеність собою
не дає зупинитися…
але вона ж
деколи
стає такою нестерпною,
такою важкою…
тягне за ноги до дна…
єдине,
що заспокоює –
ти ж таки
ще не став тім,
що ніколи не потоне.


Рецензии