сон

наступила ніч
я бачу в снах тебе,
як ми пліч о пліч
йшли до тих небес.

там в небі тому
було все так гаразд
і в світлі голубому
очі твої  ставали щораз

ми бігли, не зупинялись
так швидко і не впинно
туди, де не існувала жалість
де щире кохання видно

і ось будильник... перервав мій сон
та ж реальність далеко не така
ти там десь йдеш до тих висот
але я не твоя мета..


Рецензии
Цікаві думки...
Хай щастить!

Оксана Нездийминога   23.09.2011 18:15     Заявить о нарушении