вокзал. залiзниця

вокзал.залізниця
поїзд на Київ
ти і я. тиша
сльози в очах
відчай?
ні
радість, пам'ятаєш?
я люблю, коли ти від’їжджаєш
тому що
колись
за тиждень
або два
ти повернешся
рідний
і знов 
я буду плакати
ти скажеш
ну чого ти, мала?
я поряд
все добре
дурний
я щаслива
обожнюю тебе зустрічати
така
засумована по тобі
а ти
трохи не голений
такий смішний
добрий
моє сонце*

/15.03.10/


Рецензии