Наче зоряне небо, вивчаю тебе...

Наче зоряне небо, вивчаю тебе,
О прекрасна, земна обитель.
Крізь тумани думок не знаходжу себе,
О, душі моїй повелитель.

Ти прийшла, наче казка, з раптового сну,
Наче зірка із неба упала.
Розбудила в мені і життя, і весну,
І собою мене зчарувала.

Розповім я тобі невеличкий памфлет,
Прочитаю зі шмату паперу.
Подарую тобі золотий амулет,
Що хранить в собі казку таємну.

Ограню я тебе, наче той діамант,
Що закрив мені сонце собою.
Ти дорожча за мить, що одна на життя,
Хочу бути навіки з тобою...


Рецензии
Як приголомшливо романтично... Які почуття і слова для них... Гарно-гарно)

Роза Лермонтова   20.12.2011 01:11     Заявить о нарушении