Самотня

Самотня.. тиха..               
Блукала всюди
Зі страхом в очах..
З думками про вічне

Вільна..небоязко
Стомлена світом..
У часу невплинного
Благала змін

Дивилась на зорі,
Не вірила в долю..
Та несвідомо..
Тікала кудись...


Рецензии